Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Λύση στο Πρόβλημα Ύδρευσης από το Δήμο Φαιστού
Λύση στο Πρόβλημα Ύδρευσης από το Δήμο Φαιστού PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 09 Αύγουστος 2021 13:38
Με επιπλέον 35 κυβικά την ώρα ενισχύεται το δίκτυο της Δημοτικής Ενότητας Τυμπακίου, μετά από την ενεργοποίηση γεώτρησης στην περιοχή του ποταμού Μάγειρου.
Η γεώτρηση, που είχε ανοιχτεί από το 2013 παρέμενε ανενεργή μέχρι και σήμερα, ωστόσο η ΔΕΥΑ του Δήμου Φαιστού προχώρησε στην αναγκαία τοποθέτηση πρόσθετου δικτύου κι όλου του αναγκαίου ηλεκτρουδρευλικού εξοπλισμού προκειμένου να λειτουργήσει.

Η γεώτρηση έχει ήδη δώσει λύσεις στις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν ειδικότερα το καλοκαίρι που η ζήτηση υπερπολλαπλασιάζεται λόγω καιρικών συνθηκών και επισκεπτών. Παρ' όλα αυτά, λόγω της γενικότερα υπεραυξημένης ζήτησης του καλοκαιριού και δεδομένων των υφιστάμενων συνθηκών, συστήνεται η ορθολογική χρήση νερού απ' όλους, ενώ τονίζεται πως το νερό ύδρευσης πρέπει να καταναλώνεται με φειδώ και σε καμία περίπτωση για τις ανάγκες άδρευσης.

«Από την πρώτη στιγμή που διαπιστώσαμε τις αυξημένες ανάγκες είπαμε πως θα αναζητήσουμε λύση στο πρόβλημα και θα απαντήσουμε στα όποια ζητήματα» αναφέρει με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Μανώλης Ορφανουδάκης και προσθέτει:

«Έχουμε αναφερθεί κατ' επανάληψη στον ανταποδοτικό χαρακτήρα της ΔΕΥΑ. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε καθημερινά καλύπτοντας ανάγκες και δίνοντας λύσεις».

 

att00019.jpg

att00022.jpg

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg