Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Μόνο με Ραντεβού η Εξυπηρέτηση στο Δήμο Φαιστού
Μόνο με Ραντεβού η Εξυπηρέτηση στο Δήμο Φαιστού PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 15 Φεβρουάριος 2021 13:37

 

Αποκλειστικά με ραντεβού και μόνο για επείγουσες περιπτώσεις θα εξυπηρετούνται οι Δημότες του Δήμου Φαιστού στα κατά τόπους δημοτικά καταστήματα. Για όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις, οι Δημότες μπορούν να εξυπηρετούνται είτε τηλεφωνικά είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Με αφορμή την αύξηση των κρουσμάτων σε όλη την επικράτεια, αλλά και στην Κρήτη και με δεδομένη την αναγκαία αυστηροποίηση των μέτρων για περιορισμό διασποράς του κοροναϊού, ο Δήμος Φαιστού εφαρμόζει όσα προβλέπονται από το Εξειδικευμένο Σχέδιο Δράσης τους.
Η συνεργασία με τους Αντιδημάρχους, το Γενικό Γραμματέα και το Δήμαρχο Φαιστού, θα πραγματοποιείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τηλεφωνικά. Για τις άκρως επείγουσες υποθέσεις που πρέπει να υπάρξει δια ζώσης επικοινωνία με τα γραφεία των αιρετών είναι υποχρεωτικό να προηγείται ραντεβού στο τηλέφωνο 28923 - 40202 ή στο 28923 - 40206.
Για την εξυπηρέτηση με τις διοικητικές υπηρεσίες, είναι επίσης αναγκαία η επιβεβαίωση ραντεβού, ενώ για τις εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις οι δημότες θα πρέπει πρώτα να κλείνουν τα ραντεβού τους για τη Δ.Ε. Μοιρών στο 2892 340200, για τη Δ.Ε. Τυμπακίου στο 2892 340400 και για τη Δ.Ε. Ζαρού στο 2894 340201.
Η είσοδος θα πραγματοποιείται με την επίδειξη της γραπτής επιβεβαίωσης ραντεβού, ΜΟΝΟ με τη χρήση μάσκας και υπό την τήρηση των αυστηρών κανόνων υγιεινής και ασφάλειας για τον περιορισμό εξάπλωσης του κοροναϊού.
Παρακαλούνται οι Δημότες που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν τηλεφωνικά ή μέσω email να φροντίσουν για τον έγκαιρο προγραμματισμό των ραντεβού τους για την αποφυγή συγχρωτισμού, αλλά και για τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας.

 

 

att00022.jpg

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg