Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Xρηματοδότηση Kατασκευής του Kλειστού Γυμναστηρίου Τυμπακίου
Xρηματοδότηση Kατασκευής του Kλειστού Γυμναστηρίου Τυμπακίου PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 25 Ιούνιος 2019 07:42
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ο Δήμος Φαιστού και οι δημότες- κάτοικοι της Δημοτικής Κοινότητας Τυμπακίου δεχθήκαμε την απόφαση του Υπουργού Οικονομίας κ.Γιαννακίδη για την χρηματοδότηση κατασκευής του κλειστού Γυμναστηρίου Τυμπακίου με προυπολογισμό 2.890.000 ευρώ.

Το συγκεκριμένο έργο πνοής για την νεολαία του Τυμπακίου είχε εξαγγελθεί προ δεκαετίας περίπου και έμεινε στα χαρτιά λόγω και της οικονομικής κρίσης που περιείλθε η χώρα μας. Ο Δήμαρχος Φαιστού κ.Αρμουτάκης Γεώργιος από τον Φεβρουάριο του 2017 σε συνάντηση του με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ.Βασιλειάδη στην Αθήνα εξασφάλισε την πολιτική βούληση της κυβέρνησης και του υπουργού για την χρηματοδότηση του κλειστού Γυμναστηρίου Τυμπακίου. Άμεσα η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Φαιστού επικαιροποίησε την μελέτη του κλειστού Τυμπακίου και έπειτα από συντονισμένες ενέργειες με στελέχη του υπουργείου Αθλητισμού φτάσαμε στο σημερινό αίσιο αποτέλεσμα.

Στην προσπάθεια μας αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον υφυπουργό αθλητισμού κ.Βασιλειάδη Γ. αλλά και τους βουλευτές του νομού μας κ. κ. Βαρδάκη Σωκράτη, Ηγουμενίδη Νίκο και Μιχελογιαννάκη Ιωάννη που στάθηκαν αρωγοί του δίκαιου αιτήματος μας καθώς και τον περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη Σταύρο για την υποστήριξη της προτασής μας.

 

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥ
ΑΡΜΟΥΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

 

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg