Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Νέα Εργολαβία Ύψους 650.000 Ευρώ στον Αφραθιά του Δήμου Φαιστού
Νέα Εργολαβία Ύψους 650.000 Ευρώ στον Αφραθιά του Δήμου Φαιστού PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 08 Μάρτιος 2021 08:29

Την κατασκευή του υπό διαμόρφωση νέου τμήματος αγροτικής οδοποιίας στη Δημοτική Ενότητα Τυμπακίου, επόπτευσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Φασομυτάκης. Το υπό κατασκευή νέο τμήμα αφορά στην περιοχή του Αφραθιά, ενώ θα έχει μήκος 4.200 μέτρων. Η χρηματοδότηση του έργου πραγματοποιείται μέσω ΕΣΠΑ, ενώ ο προϋπολογισμός του ανέρχεται σε 650.000 ευρώ.
Το έργο βρίσκεται στη φάση διαμόρφωσης και τοποθέτησης ειδικού υποστρώματος, ενώ υπολογίζεται ότι μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα προχωρήσουν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης. Το έργο έρχεται να δώσει πνοή, αλλά και να αναβαθμίσει μια ολόκληρη περιοχή, ενώ προστίθεται στη γενικότερη προσπάθεια αναβάθμισης όλων των δημοτικών ενοτήτων και κοινοτήτων του Δήμου Φαιστού.
«Οι δράσεις και τα έργα σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας προχωρούν με αμείωτη ένταση και στόχο έχουν να βελτιώσουμε την καθημερινότητα σε όλες τις ενότητες του Δήμου μας» αναφέρει με δηλώσεις του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιάννης Φασομυτάκης για να προσθέσει:
«Συνεχίζουμε με πολλές μελέτες, δημοπρατήσεις, αλλά και έργα, πιστεύοντας ότι οι δημότες μας αξίζουν περισσότερα, τα οποία και προσπαθούμε να τους προσφέρουμε πάρα τις πολλές δυσκολίες».

 

 

 

afrathias3.jpg

 

afrathias_2.jpg

 

afrathias.jpg

 

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg