Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ανακοίνωση Αντιδημαρχίας Υγείας Δήμου Φαιστού
Ανακοίνωση Αντιδημαρχίας Υγείας Δήμου Φαιστού PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 21 Μάιος 2021 08:15
Με αφορμή δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται στην περιοχή του Ζαρού έχουμε να σας γνωρίσουμε τα εξής:
Ο Δήμος Φαιστού και η αρμόδια Αντιδημαρχία Υγείας βρίσκονται σε καθημερινή επικοινωνία τόσο με τον ΕΟΔΥ όσο και με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου να διασφαλιστεί η Δημόσια Υγεία σε ολόκληρο το Δήμο Φαιστού.
Ουδέποτε από τα στοιχεία που υπάρχουν στη διάθεση μας ή τα επιδημιολογικά φορτία στη συγκεκριμένη Δημοτική Ενότητα, προέκυψε ότι συντρέχει κάποιος λόγος για να εφαρμοστεί τοπικό lock down.
Οι όποιες περί του αντιθέτου δηλώσεις, δεν γνωρίζουμε σε ποια στοιχεία μπορεί να εδράζονται, ωστόσο με βάση την επίσημη ενημέρωση μας, το ειδυλλιακό χωριό του Ζαρού, όπως και όλος ο Δήμος Φαιστού, παραμένουν ένας ασφαλής προορισμός στον οποίο, τουλάχιστον όσον αφορά στη Δημοτική Αρχή, τηρούνται όλα τα αναγκαία υγειονομικά πρωτόκολλα.
Εφόσον υπήρχε το παραμικρό ζήτημα, θα είχαν ενεργοποιηθεί όλα τα προβλεπόμενα από το νόμο μέτρα, όπως συμβαίνει άλλωστε από την αρχή της πανδημίας, για να διασφαλιστεί στο απόλυτο η Δημόσια Υγεία. Η Δημοτική Αρχή και η Αντιδημαρχία Υγείας παραμένουν προσηλωμένες στο στόχο τους, συστήνοντας για πολλοστή φορά την τήρηση όλων των προβλεπόμενων ατομικών μέτρων προστασίας και τη συμμόρφωση στις υποδείξεις των ειδικών επιστημόνων.

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΓΕΙΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΓΑΚΗΣ

 

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg